Geboortekaartjes zelf maken

Geboortekaartjes zelf maken

Wil je liever jullie geboortekaartje helemaal vanaf het begin zelf ontwerpen? Dat kan ook! Kies een formaat uit onderstaande voorbeelden en begin met het maken van jouw geboortekaartje. Als je het handig vindt dat bepaalde tekstblokjes al wel in het ontwerp van jullie geboortekaartje staan, dan raden we aan om toch voor een modelkaart te kiezen waar deze al in staan. Je kunt namelijk ook eenvoudig alle items verwijderen die je niet nodig hebt. Klik op de afbeelding of het tekstblok sleep deze naar links onder en verwijder via het kruisje rechtsboven.

 

Zelf je geboortekaartjes maken

Wil je je eigen geboortekaartje ontwerpen? Superleuk! Maak een uniek geboortekaartje, precies zoals je wilt! Je kunt hier je eigen ontwerp uploaden, of je kunt aan de slag met de editor. Op die manier kun je je eigen elementjes toevoegen aan de kaart en zo een uniek kaartje creëren. Maak zelf je geboortekaartje met een eigengekozen kleur en lettertype(s). En weet je wat handig is: hier kun je vooraf je enveloppen bestellen. Zo kun je rustig de tijd nemen om ze te schrijven.

Ontwerp zelf je geboortekaartje

Voeg je eigen foto toe, en maak het geboortekaartje nog mooier door versiering toe te voegen. Wat dacht je van leuke hartjes, pijltjes of diertjes. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit schattige uiltjes of vrolijke vogeltjes. Ook hebben we heel veel verschillende bomen en takken ontworpen: ideaal als basis voor je originele geboortekaartje. En heb je hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op, dan helpen we je!

Geboortekaartje drukken

Wil je je geboortekaartje af laten drukken? Dat kan hier! Upload je ontwerp en druk het kaartje af. Wil je een dubbel geboortekaartje, of liever een enkel kaartje (dus eentje met alleen een voor- of achterkant?) Je kunt zelfs voor een staand geboortekaartje gaan. Laat het drukken en ontvang je geboortekaartjes de volgende dag in huis, mits je voor 18.00 hebt besteld.