4CARDS > Goedkope geboortekaartjes en trouwkaarten

Prijzen voor geboortekaartjes

Met hulp van de prijscalculator zie je in een oogopslag wat de kosten zullen worden bij het formaat en aantal kaarten en enveloppen wat je wil bestellen. Op iedere kaartpagina zie je rechts onderaan een button <bereken de prijs met onze prijscalculator>. Zo kun je eenvoudig per kaart de prijs berekenen, afhankelijk van aantal, formaat, papiersoort en envelopkeuze. De verzendkosten worden onder het filmpje genoemd. Bekijk ook de levertijd van geboortekaartjes. Misschien wil je van te voren al enveloppen bestellen.

 

Verzendkosten geboortekaartjes

✔️PROEFDRUK: De eerste proefdruk van jullie geboortekaartje kost € 1,00 inclusief btw en verzendkosten, met foliedruk kost kost € 2,50 inclusief btw en verzendkosten.
✔️PAKKET: Je kan kiezen om de kaartjes de volgende dag als pakket thuis te ontvangen. Dit is bij >25 kaarten helemaal gratis :-) . en anders (en bij enveloppen only) rekenen we € 3,95 verzendkosten.
✔️PAKKET SPOED: Wil je de kaarten met een beetje spoed, de volgende dag voor 12.00 uur - dan zijn de koerierskosten € 15,-.
✔️DIRECTE VERZENDING: Kies je voor maximaal ontzorgen en supersnel bezorgen... kies dan voor directe verzending voor € 1,40 per kaart doen wij de kaart in de envelop, plakken we er een postzegel geven we al jouw geboortekaartjes aan PostNL mee. Je kan ook altijd nog een extra pakketje bij jou thuis laten bezorgen.
✔️BUITENLAND: Bezorgkosten voor Belgie en Duitsland zijn € 3,50.
✔️ENVELOPPEN: Als je deze van te voren wil bestellen zijn de bezorgkosten € 3,95. Enveloppen kun je vooraf bestellen via de link op deze pagina.