Prijzen voor geboortekaartjes

Betalen - LevertijdVerzendservice - Proefdruk - Papiersoorten - Enveloppen - FAQ - veel gestelde vragen

Met hulp van de prijscalculator zie je in een oogopslag wat de kosten zullen worden bij het formaat en aantal kaarten en enveloppen wat je wil bestellen. Op iedere kaartpagina zie je rechts onderaan een button <bereken de prijs met onze prijscalculator>. Zo kun je eenvoudig per kaart de prijs berekenen, afhankelijk van aantal, formaat, papiersoort en envelopkeuze. De verzendkosten worden onder het filmpje genoemd.

 


Verzendkosten proefdruk geboortekaartje

De eerste proefdruk van jullie geboortekaartje kost € 1,00, met foliedruk kost kost € 2,50 inclusief btw en verzendkosten. Verzending via brievenbuspost (1-2 werkdagen, PostNL bezorgt niet op zo en ma). Voor een toeslag van € 2,95 verzenden we de kaart met DHL brievenbuspakket en ontvang je een track en trace link. Deze optie kom je vanzelf tegen als je jouw proefdruk gaat bestellen.
 

Verzendkosten pakket geboortekaartjes

โœ“ Op zo-ma verzenden we jouw pakket geboortekaartjes of trouwkaarten binnen NL/BE/DUI voor € 4,95 (tot 50 stuks) en € 5,95 (vanaf 50 stuks) verzendkosten.
โœ“ Naar overige landen zijn de verzendkosten overige landen € 13,95 (tot 50 stuks) en € 16,95 (vanaf 50 stuks). 
 

Kosten van directe verzending van jouw geboortekaartjes

Kies je voor maximaal ontzorgen en supersnel bezorgen... kies dan voor directe verzending. Voor € 1,40 per kaart doen wij de kaart in de envelop, plakken we er een postzegel geven we al jouw geboortekaartjes aan PostNL mee. Je kan ook altijd nog een extra pakketje bij jou thuis laten bezorgen. Kies dan voor 'verder winkelen' als je jouw directe verzending in jouw winkelmandje hebt.