4CARDS > Goedkope geboortekaartjes en trouwkaarten

Prijzen voor geboortekaartjes en trouwkaarten

In onderstaand overzicht staan de prijzen van het drukwerk op basis van afmeting, enkel/dubbel en aantal. Alle kaarten zijn zowel enkel als dubbel (gevouwen) te verkrijgen, m.u.v. de 8 x 8 cm die alleen als enkele kaart te bestellen is.

Liggend of staand in drie maten: 10 x 15 cm - 11 x 17 cm - 14,4 x 21,6 cm
Vierkant in vier maten: 8 x 8 cm (alleen enkel) - 11 x 11 cm - 13 x 13 cm - 15 x 15 cm


Prijscalculator

Met hulp van de prijzencalculator ziet u in een oogopslag wat de kosten zullen worden bij het formaat en aantal kaarten en enveloppen wat u wilt bestellen. Let op: de verzendkosten worden niet genoemd in de calculator. Op iedere kaartpagina ziet u rechts onderaan een button <bereken de prijs met onze prijscalculator>. Zo kun je eenvoudig per kaart de prijs berekenen, afhankelijk van aantal, formaat, papiersoort en envelopkeuze.

 


Vooraf enveloppen bestellen 

Wil je een speciale envelop of een kleur die er niet bijstaat, neem dan even contact met ons op. Bestel je enveloppen vooraf, dan heb je ze alvast in huis en kan je rustig de adressen er op schrijven.Wel zo makkelijk en een rustgevende gedachte.

 

Proefdruk

Laat een proefdruk van je kaartje maken. De kosten voor een eerste proefdruk bedragen € 1,00 inclusief btw en verzendkosten. Voor iedere volgende proefdruk betaal je de gewone kaartprijs.
Voor proefdrukken geldt: Elke werkdag vóór 18.00 uur besteld = dezelfde dag nog gedrukt en verstuurd (m.u.v. zondag)! Oplagen voor 18.00 besteld worden dezelfde dag verzonden. (bestellingen die in het weekend gedaan worden  >20 stuks, worden op zondag gedrukt en verzonden)

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: