4CARDS > Snelle bezorging van jouw geboortekaartjes en trouwkaarten

Levertijd geboortekaartjes en trouwkaarten

✔️PAKKET STANDAARD*:
Voor geboortekaartjes en trouwkaarten >20 stuks geldt: zondag tot en met vrijdag vóór 18.00 uur besteld = dezelfde dag nog gedrukt en verzonden. Normaal gesproken wordt jouw pakket op de eerstvolgende werkdag (tussen 9.00 en 21.00 uur) en zaterdag (meestal voor 15.00 uur) bezorgd.
✔️PAKKET SPOED*:
Als je voor spoed kiest, worden jouw kaartjes de volgende dag (di - vrij) voor 12.00 uur bezorgd.
✔️DIRECTE VERZENDING*:
Wij kunnen jouw geboortekaartjes of trouwkaarten ook rechtstreeks verzenden. Dan gaan de kaartjes dezelfde dag nog met de post mee.
✔️BRIEVENBUSPOST*:
Voor proefdrukken en < 20 stuks geldt: elke werkdag voor 18.00 uur besteld (dus niet op zondag) = dezelfde dag gedrukt en verzonden. PostNL heeft 1-2 werkdagen nodig (zondag en maandag worden niet meegerekend)
✔️ BELGIE, LUXEMBURG EN DUITSLAND*: 
Jouw pakket wordt één keer aangeboden (bij de buren aanbieden is niet mogelijk in België en Luxemburg), de levering naar duurt 24-48 uur, maar meestal net als in Nederland de volgende dag, wanneer je niet aanwezig bent, komt het pakket op een afhaalpunt te liggen (gemiddeld niet meer dan 8 km van het bestemmingsadres). Je kunt het pakket dan ophalen of een nieuwe verzendpoging aangeven.
 
*BELANGRIJKE EXTRA INFORMATIE
✔️Geboortekaartjes en trouwkaarten met foliedruk hebben een langere levertijd: ma - vrij vóór 18:00 uur besteld = de volgende werkdag gedrukt en verzonden. 
✔️Tijdens het bestellen heb je de mogelijkheid zelf de verzenddatum van je bestelling aan te passen. Deze staat standaard op de eerst volgende mogelijkheid.
✔️Direct laten adresseren en verzenden door ons kan nog niet met foliedruk kaartjes en daar waar er twee of meer kaartjes in een envelop gaan (bijv labels en kraamborrelkaartjes)
✔️PostNL draagt uiterste zorg over jouw bestellingen. Echter, 4CARDS heeft geen invloed op de snelheid en juistheid van de bezorging. In het overgrote deel van de gevallen worden de bestellingen op tijd geleverd of de volgende dag. Mocht het voorkomen dat dit niet geval is dan vernemen wij dit graag van je zodat we per omgaande actie kunnen ondernemen en kijken wat we voor jou kunnen betekenen. 
 
TIJDENS DE FEESTDAGEN
Bezorging rond de feestdagen (i.v.m. Corona wordt er op zondag niet geproduceerd)
✔️vrijdag 10 april Goede vrijdag, standaard levertijd
✔️maandag 13 april 2e Paasdag; wel productie, geen foliedruk
✔️maandag 27 april Koningsdag; gesloten
✔️maandag 4 mei Dodenherdenking; standaard levertijd
✔️dinsdag 5 mei Bevrijdingsdag; gesloten
✔️woensdag 20 mei; standaard levertijd
✔️donderdag 21 mei Hemelvaartsdag; gesloten

 

Klachten over bezorging

Heb je een vraag over je pakket met kaartjes omdat ze er nog niet zijn? Bel ons dan op 010 - 511 33 40 of neem contact met ons op per mail.
Een klacht over de bezorging van je proefdrukbestelling kun je altijd bij PostNL deponeren. Je kunt dat snel eenvoudig online doen via: www.postnl.nl/voorthuis/brieven/postbezorging
 
Ben je niet tevreden, bekijk dan de service-informatie over onze garantie.
 

Proefdruk

Laat een proefdruk van je kaartje maken. De kosten voor een eerste proefdruk bedragen € 1,00 (€ 2,50 voor folie kaartjes) inclusief btw en verzendkosten. Voor iedere volgende proefdruk betaal je de gewone kaartprijs. Voor proefdrukken geldt: Elke werkdag vóór 18.00 uur besteld = dezelfde dag nog gedrukt en verstuurd (m.u.v. zondag) en foliedruk + 1dag! Oplagen voor 18.00 besteld worden dezelfde dag verzonden (foliedruk +1 dag). (bestellingen die in het weekend gedaan worden  >20 stuks, worden op zondag gedrukt en verzonden)

 

Vooraf enveloppen bestellen 

Wil je een speciale envelop of een kleur die er niet bijstaat, neem dan even contact met ons op. Bestel je enveloppen vooraf, dan heb je ze alvast in huis en kan je rustig de adressen er op schrijven. Zo ben je helemaal voorbereid en kan dat vast van jouw lijstje . :-).