4CARDS > Bezorging van jouw geboortekaartjes en trouwkaarten

Geboortekaartjes en trouwkaarten - snelle levertijd

De proefdrukken van 4CARDS worden bezorgd door PostNL. De proefdrukken passen door de brievenbus. Pakketjes met geboortekaartjes/enveloppen worden bezorgd door de pakketdienst van PostNL.
 
PostNL draagt uiterste zorg over jouw bestellingen. Echter, 4CARDS heeft geen invloed op de snelheid en juistheid van de bezorging. In het overgrote deel van de gevallen worden de bestellingen op tijd geleverd. Mocht het voorkomen dat dit niet geval is dan vernemen wij dit graag van je zodat we per omgaande actie kunnen ondernemen. 
 

Wanneer worden mijn geboortekaartjes of trouwkaarten bezorgd?

 
Voor kaarten geldt: zondag tot en met vrijdag vóór 18.00 uur besteld = dezelfde dag nog gedrukt en verzonden. Normaal gesproken wordt op de eerstvolgende werkdag je bestelling bezorgd. Tijdens het bestellen heb je de mogelijkheid zelf de verzenddatum van je bestelling te kiezen. Voor proefdrukken en aantallen tot 20 stuks geldt: elke werkdag voor 18.00 uur besteld (dus niet op zondag) = dezelfde dag gedrukt en verzonden.

Let op: Geboortekaartjes en trouwkaarten met foliedruk hebben een langere levertijd: ma - vrij vóór 18:00 uur besteld = de volgende werkdag gedrukt en verzonden. 

 

Wat zijn de verzendkosten?

Bezorging in Nederland is gratis vanaf 25 kaarten en voor Belgie slechts € 3,50 :-)! Bij <25 kaarten rekenen we € 2,95 verzendkosten.
 

Direct geboortekaartjes of trouwkaarten verzenden naar jouw familie en vrienden

  1. Maak het ontwerp in de ontwerptool (laat het weten als je hulp nodig hebt);  
  2. Kies in het bestelproces 'directe verzending';
  3. Adressen kun je per stuk uploaden of in een keer via excel - gebruik alleen de template, te downloaden als je ingelogd bent via adresboek;
  4. Kosten € 1,40 inc. btw voor NL en € 1,95 voor Europa (inc. rouwpostzegel, rouwverzendset, handling, ex. drukkosten en envelop - let op: voor het formaat 14,4 x 21,6 zijn twee postzegels nodig);
  5. Geen weekendtoeslag - oplage vanaf 1 kaart; 
  6. Betaling via Ideal, Creditcard of MrCash;
  7. De adressen worden op een wit label geprint en deze wordt op de envelop geplakt; 
  8. Voor 18.00 uur besteld (ma-vr) = dezelfde dag verzonden.
 

Klachten over bezorging

Heb je een vraag over je pakket met kaartjes omdat ze er nog niet zijn? Bel ons dan op 010 - 511 33 40 of neem contact met ons op per mail.
Een klacht over de bezorging van je proefdrukbestelling kun je altijd bij PostNL deponeren. Je kunt dat snel eenvoudig online doen via: www.postnl.nl/voorthuis/brieven/postbezorging
 
Ben je niet tevreden, bekijk dan de service-informatie over onze garantie.
 
 
 
 
 
 
 
 
Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: