4CARDS > Snelle bezorging van jouw geboortekaartjes en trouwkaarten

Levertijd geboortekaartjes en trouwkaarten

 

Pakket standaard

Voor geboortekaartjes en trouwkaarten >20 stuks geldt: zondag tot en met vrijdag vóór 18.00 uur besteld = dezelfde dag nog gedrukt en verzonden (voor foliedruk geldt een extra dag en dit wordt alleen op ma-vrij verwerkt). Normaal gesproken wordt jouw pakket op de eerstvolgende werkdag (tussen 9.00 en 21.00 uur) en zaterdag (meestal voor 15.00 uur) bezorgd. Let op: er is een handtekening nodig. Kies voor een huisadres en geen postbus adres. Op zaterdag wordt er niet bezorgd op zakelijke adressen (wel woonadressen). Ben je niet thuis, plak dan een briefje op de deur met daarop een tekst als: 'pakketten graag afgeven bij een van de buren' of 'pakket graag afgeven op huisnummer xx'.
Verzenden binnen Nederland en naar België is gratis bij een ordergrootte van € 25,-. Is jouw orderbedrag lager, dan zijn de verzendkosten € 1,95.

 

Directe verzending

Wij kunnen jouw geboortekaartjes of trouwkaarten ook rechtstreeks verzenden. Dan gaan de kaartjes dezelfde dag nog met de post mee (ma-vrij, foliedruk + 1dag).

 

Proefdruk en kleine aantallen = brievenbuspot

Laat zeker ook een proefdruk van je kaartje maken :-). De kosten voor een eerste proefdruk bedragen € 1,00 (€ 2,50 voor folie kaartjes) inclusief btw en verzendkosten. Voor iedere volgende proefdruk betaal je de gewone kaartprijs. Voor proefdrukken en < 20 stuks geldt: Elke werkdag vóór 18.00 uur besteld = dezelfde dag nog gedrukt en verstuurd (m.u.v. zondag) en foliedruk + 1dag!  Oplagen voor 18.00 besteld worden dezelfde dag verzonden (foliedruk +1 dag). (bestellingen die in het weekend gedaan worden  >20 stuks, worden op zondag gedrukt en verzonden). Wil je de proefdruk als brievenbuspakket met track-en-trace ontvangen? Dat kan! Deze upgrade kan je voor €2,95 selecteren in het bestelproces als je besteld op een werkdag voor 18.00 uur. Geldt voor verzendingen naar Nederland en België.  

 

Enveloppen voor geboortekaartjes

Vooraf enveloppen bestellen  Wil je een speciale envelop of een kleur die er niet bijstaat, neem dan even contact met ons op. Bestel je enveloppen vooraf, dan heb je ze alvast in huis en kan je rustig de adressen er op schrijven. Zo ben je helemaal voorbereid en kan dat vast van jouw lijstje . :-).

 

Geboortekaartjes naar België, Duitsland en Luxemburg

Jouw pakket wordt één keer aangeboden (bij de buren aanbieden is niet mogelijk in België en Luxemburg), de levering naar duurt 24-48 uur, maar meestal net als in Nederland de volgende dag, wanneer je niet aanwezig bent, komt het pakket op een afhaalpunt te liggen (gemiddeld niet meer dan 8 km van het bestemmingsadres). Je kunt het pakket dan ophalen of een nieuwe verzendpoging aangeven. Brievenbuspost (proefdruk) naar België kan 5-8 dagen duren. Wil je de proefdruk als brievenbuspakket met track-en-trace ontvangen? Dat kan! Deze upgrade kan je voor €2,95 selecteren in het bestelproces als je besteld op een werkdag voor 18.00 uur. Geldt voor verzendingen naar Nederland en België.

 

Belangrijke informatie

 
  • ✔️Geboortekaartjes en trouwkaarten met foliedruk hebben een langere levertijd: ma - vrij vóór 18:00 uur besteld = de volgende werkdag gedrukt en verzonden. 
  • ✔️Tijdens het bestellen heb je de mogelijkheid zelf de verzenddatum van je bestelling aan te passen. Deze staat standaard op de eerst volgende mogelijkheid.
  • ✔️Direct laten adresseren en verzenden door ons kan nog niet met foliedruk kaartjes en daar waar er twee of meer kaartjes in een envelop gaan (bijv labels en kraamborrelkaartjes)
  • ✔️PostNL draagt uiterste zorg over jouw bestellingen. Echter, 4CARDS heeft geen invloed op de snelheid en juistheid van de bezorging. In het overgrote deel van de gevallen worden de bestellingen op tijd geleverd of de volgende dag. Mocht het voorkomen dat dit niet geval is dan vernemen wij dit graag van je zodat we per omgaande actie kunnen ondernemen en kijken wat we voor jou kunnen betekenen. 
 

Geboortekaartjes tijdens de feestdagen

Bezorging rond de feestdagen. 
✔️vrijdag 10 april Goede vrijdag, standaard levertijd
✔️maandag 13 april 2e Paasdag; wel productie, geen foliedruk
✔️maandag 27 april Koningsdag; gesloten
✔️maandag 4 mei Dodenherdenking; standaard levertijd
✔️dinsdag 5 mei Bevrijdingsdag; gesloten
✔️woensdag 20 mei; standaard levertijd
✔️donderdag 21 mei Hemelvaartsdag; gesloten

 

Klachten over bezorging

Heb je een vraag over je pakket met kaartjes omdat ze er nog niet zijn? Bel ons dan op 010 - 511 33 40 of neem contact met ons op per mail.
Een klacht over de bezorging van je proefdrukbestelling kun je altijd bij PostNL deponeren. Je kunt dat snel eenvoudig online doen via: www.postnl.nl/voorthuis/brieven/postbezorging
Ben je niet tevreden, bekijk dan de service-informatie over onze garantie.