Levertijd geboortekaartjes

Prijzen - BetalenVerzendservice - Proefdruk - Papiersoorten - Enveloppen - FAQ - veel gestelde vragen

 

Verzending geboortekaartjes als pakket

Voor geboortekaartjes  >20 stuks geldt: zondag tot en met vrijdag vóór 18.00 uur besteld = dezelfde dag nog gedrukt en verzonden (voor foliedruk geldt een extra dag en dit wordt alleen op ma-vrij verwerkt). Normaal gesproken wordt jouw pakket op de eerstvolgende werkdag (tussen 9.00 en 21.00 uur) en zaterdag (meestal voor 15.00 uur) bezorgd. Let op: er is een handtekening nodig. Kies voor een huisadres en geen postbus adres. Op zaterdag wordt er niet bezorgd op zakelijke adressen (wel woonadressen). Ben je niet thuis, plak dan een briefje op de deur met daarop een tekst als: 'pakketten graag afgeven bij een van de buren' of 'pakket graag afgeven op huisnummer xx'.

✓ Op zo-ma verzenden we jouw pakket geboortekaartjes of trouwkaarten binnen NL/BE/DUI voor € 3,95 (tot 50 stuks) en € 4,95 (vanaf 50 stuks) verzendkosten. 
✓ Naar overige landen zijn de verzendkosten overige landen € 11,95 (tot 50 stuks) en € 14,95 (vanaf 50 stuks). 
 

Directe verzending

Wij kunnen jouw geboortekaartjes ook rechtstreeks verzenden. Dan gaan de kaartjes dezelfde dag nog met de post mee (ma-vrij, foliedruk + 1dag).

 

Verzending proefdruk

Laat zeker ook een proefdruk van je kaartje maken :-). De kosten voor een eerste proefdruk bedragen € 1,00 (€ 2,50 voor folie kaartjes) inclusief btw en verzendkosten. Voor iedere volgende proefdruk betaal je de gewone kaartprijs. Voor proefdrukken geldt: Elke werkdag vóór 18.00 uur besteld = dezelfde dag nog gedrukt en verstuurd (m.u.v. zondag) en foliedruk + 1dag!  Wil je de proefdruk als brievenbuspakket met track-en-trace ontvangen? Dat kan! Deze upgrade kan je voor €2,95 selecteren in het bestelproces als je besteld op een werkdag voor 18.00 uur. Geldt voor verzendingen naar Nederland en België.  

 

Enveloppen voor geboortekaartjes

Vooraf enveloppen bestellen  Wil je een speciale envelop of een kleur die er niet bijstaat, neem dan even contact met ons op. Bestel je enveloppen vooraf, dan heb je ze alvast in huis en kan je rustig de adressen er op schrijven. Zo ben je helemaal voorbereid en kan dat vast van jouw lijstje . :-).

 

Geboortekaartjes naar België, Duitsland en Luxemburg

Jouw pakket wordt één keer aangeboden (bij de buren aanbieden is niet mogelijk in België en Luxemburg), de levering naar duurt 24-48 uur, maar meestal net als in Nederland de volgende dag, wanneer je niet aanwezig bent, komt het pakket op een afhaalpunt te liggen (gemiddeld niet meer dan 8 km van het bestemmingsadres). Je kunt het pakket dan ophalen of een nieuwe verzendpoging aangeven. Brievenbuspost (proefdruk) naar België kan 5-8 dagen duren. Wil je de proefdruk als brievenbuspakket met track-en-trace ontvangen? Dat kan! Deze upgrade kan je voor €2,95 selecteren in het bestelproces als je besteld op een werkdag voor 18.00 uur. Geldt voor verzendingen naar Nederland en België.

 

Tuinbord, Raamsticker, Geboortebord

Deze items hebben een levertijd van 3-5 werkdagen.

 

Belangrijke informatie

 
  • ✔️Geboortekaartjes met foliedruk hebben een langere levertijd: ma - vrij vóór 18:00 uur besteld = de volgende werkdag gedrukt en verzonden. 
  • ✔️Tijdens het bestellen heb je de mogelijkheid zelf de verzenddatum van je bestelling aan te passen. Deze staat standaard op de eerst volgende mogelijkheid.
  • ✔️Direct laten adresseren en verzenden door ons kan nog niet met foliedruk kaartjes en daar waar er twee of meer kaartjes in een envelop gaan (bijv labels en kraamborrelkaartjes)
  • ✔️PostNL draagt uiterste zorg over jouw bestellingen. Echter, 4CARDS heeft geen invloed op de snelheid en juistheid van de bezorging. In het overgrote deel van de gevallen worden de bestellingen op tijd geleverd of de volgende dag. Mocht het voorkomen dat dit niet geval is dan vernemen wij dit graag van je zodat we per omgaande actie kunnen ondernemen en kijken wat we voor jou kunnen betekenen. 
 

Let op! Aangepaste levertijd van geboortekaartjes tijdens de feestdagen

Levertijd geboortekaartjes Black Friday
let op, de levering kan wat langer duren, de postbedrijven verwachten grote drukte

 

Feestdagen

Wij zijn gesloten op 

 
Kerstavond - zaterdag 24 december
1e Kerstdag - zondag 25 december
2e Kerstdag - maandag 26 december
 
Heb je je bestelling van de geboortekaartjes geplaatst op 23 december voor 18:00 uur, dan wordt het pakket 27 december verzonden. Bij geboortekaartjes met folie, stans of luxe papiersoort is de verzending een dag later op 28 december.

Bestellingen geplaatst op 23 december na 18:00 uur worden verzonden op 28 december. 


Oudjaarsdag - zaterdag 31 december

Nieuwjaarsdag - zondag 1 januari


Maandag 2 januari
Gelukkig Nieuwjaar! Dat de beste wensen uit mogen komen!
Vandaag gaan we hard voor jullie aan de slag en worden de geboortekaartjes van de vorige dagen verzonden. 
Bestellingen die geplaatst zijn op 30 december na 18:00 uur, of geboortekaartjes met folie, stans of luxe papiersoort worden op 3 januari verzonden.
 

LET OP: voor foliedruk, stans of luxe papiersoort geldt altijd een extra werkdag

 

Klachten over bezorging

✔️ Heb je een vraag over je pakket met kaartjes omdat ze er nog niet zijn? Bel ons dan op 010 - 511 33 40 of neem contact met ons op per mail.
✔️ Een klacht over de bezorging van je proefdrukbestelling kun je altijd bij PostNL deponeren. Je kunt dat snel eenvoudig online doen via: www.postnl.nl/voorthuis/brieven/postbezorging
✔️ Ben je niet tevreden, bekijk dan de service-informatie over onze garantie.