Geboortebord of tuinbord van geboortekaartje tuinbord

Superleuk om de buurt te vertellen over de komst van een nieuwe bewoner. Jullie kindje!! En dat helemaal in de stijl van het geboortekaartje. Je kan kiezen uit de volgende items.

Geboortebord of raambord van geboortekaartje

Superleuk item, jullie geboortekaartje a la het bekende makelaarsbord 50x50 of 60x40). Het materiaal is stevig en weersbestendig (kanaalplaat). Het geboortekaartje wordt aan beide zijden getoond. Eenvoudig te bevestigen met plakrand.

Tuinbord van het geboortekaartje

Het bord (70x70 of 60x40) is weerbestendig, het materiaal is stevig en toch licht geschuimd PVC met een lichte structuur. De print van jullie geboortekaartje komt heel mooi uit op de harde en stralende toplaag. Je bevestigt gemakkelijk het bord op een eigen houten paal. Het tuinbord wordt los van de geboortekaartjes geleverd en binnen 2 werkdagen (ma-vr) bezorgd.

Raamsticker van het geboortekaartje

Je bevestigt jouw raamsticker (50x50 of 60x40) heel gemakkelijk aan de binnenkant van je raam (ook weer makkelijk te verwijderen). Nu ook ronde raamstickers mogelijk! Stuur een mailtje en we zetten het ontwerp van jouw geboortekaartje in jouw eigen collectie!

Kleuren

De kleuren op bovenstaande items zijn helder en prachtig. Foliedruk is helaas nog niet mogelijk. Foliekleuren worden omgezet naar onderstaande kleurtinten. We adviseren je om het geboortebord even na te kijken en te bewerken in jouw eigen collectie. Koperfolie op roestbruine tinten is prachtig, maar koperfolie tint op roestbruin is slecht leesbaar. Dat wil je dan misschien eerst even aanpassen.

Foliekleuren omgezet naar

Filters
Wis alle filters