4CARDS > Raambord van geboortekaartje, raamsticker, tuinbord

Geboortebord of tuinbord van geboortekaartje tuinbord

Superleuk om de buurt te vertellen over de komst van een nieuwe bewoner. Jullie kindje!! En dat helemaal in de stijl van het geboortekaartje. Je kan kiezen uit de volgende items.

Geboortebord of raambord van geboortekaartje

Superleuk item, jullie geboortekaartje a la het bekende makelaarsbord 50x50 of 60x40). Het materiaal is sstevig en weersbestendig (kanaalplaat). Het geboortekaartje wordt aan beide zijden getoond. Eenvoudig te bevestigen met plakrand.

Tuinbord van het geboortekaartje

Het bord (70x70 of 60x40) is weerbestendig, het materiaal is stevig en toch licht geschuimd PVC met een lichte structuur. De print van jullie geboortekaartje komt heel mooi uit op de harde en stralende toplaag. Je bevestigt gemakkelijk het bord op een eigen houten paal. Het tuinbord wordt los van de geboortekaartjes geleverd en binnen 2 werkdagen (ma-vr) bezorgd.

Raamsticker van het geboortekaartje

Je bevestigt jouw raamsticker (50x50 of 60x40) heel gemakkelijk aan de binnenkant van je raam (ook weer makkelijk te verwijderen).

Kleuren

De kleuren op bovenstaande items zijn helder en prachtig. Foliedruk is helaas nog niet mogelijk. Foliekleuren worden omgezet naar onderstaande kleurtinten.

Foliekleuren omgezet naar

Sorteer op
Sorteer op Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen
Filters
Wis alle filters