Geboortekaartjes met goudfolie, zilverfolie en koperfolie

Geboortekaartjes met goudfolie ontwerpen

We leggen je graag uit hoe je geboortekaartjes met goudfolie, koperfolie of zilverfolie kunt bestellen. De prijs voor foliedruk geboortekaartjes ligt hoger dan geboortekaartjes zonder folie. Je kunt kiezen voor enkelzijdige of dubbelzijdige folie. Op dit moment bieden we een papiersoort aan. Binnenkort komt er een tweede soort met structuur bij. De eerste proefdruk met foliedruk kost 2,50 - de volgende is de normale kaartprijs. Lees verder voor prijzen en werkwijze.

Prijzen voor geboortekaartje met goudfolie

De minimale oplage is 20 stuks (uitgezonderd voor een proefdruk).
Let op: selecteer bij levensmoment geboortekaartjes-folie-enkelzijdig of geboortekaartjes-folie-dubbelzijdig voor de juiste prijs.

 

Levensmoment

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs:

Werkwijze geboortekaartjes met goudfolie, koperfolie of zilverfolie

‚Ėļ Kies een kaart uit de speciale collectie met goudfolie, zilverfolie en bronsfolie.
Dit is slechts een kleine selectie van de mogelijkheden, dus staat het ontwerp van jouw keuze er niet bij?
Laat het ons weten want dat is zo geregeld :-).

‚Ėļ In ieder ontwerp zijn een aantal elementen of juist de naam beschikbaar gemaakt voor foliedruk. Let op, een heel fijn lettertype of kleine elementjes zijn niet geschikt voor foliedruk. De folie wordt dan minder strak. Bij twijfel neem dan contact met ons op en/of laat eerst een proefdruk maken. (alle items zijn 'aan' te zetten voor foliedruk - let us know!)
‚Ėļ Als je een elementje aanklikt dan zie je in het menu rechts het kleurpalet. Je kan dan op het middelste tabje van de kleuren klikken op folie en zo een keuze maken uit goudfolie, koperfolie of zilverfolie. Je kan folie elementen ook een andere kleur geven
(via de andere tabjes), dan wordt er geen foliedruk toegepast. Je kan op een kaart slechts één foliekleur kiezen (dus niet goud en zilver gecombineerd).
‚Ėļ Je kan folie toepassen op de geselecteerde items van het ontwerp. Let op: per ontwerp kun je slechts uit één foliekleur kiezen.  
Je mag altijd even contact opnemen als je meerdere of andere elementjes in foliedruk wil zetten.

 

Goudfolie, zilverfolie, koperfolie - geboortekaartje maken

Eerst een proefdruk met foliedruk bestellen

Natuurlijk ben je na het ontwerpen benieuwd hoe jullie geboortekaartje met foliedruk (in reliëf - dus het ligt er echt op!!) er straks uit zal komen te zien. Als het ontwerp helemaal naar jullie zin is klik dan rechtsonderin op voorbeeld bekijken en daarna op verder met bestellen. Je kan dan kiezen voor een proefdruk op de papiersoort van jouw keuzen en het formaat van jouw keuze. Je kunt meerdere proefdrukken bestellen per keer. Nadat je de eerste proefdruk hebt besteld van jullie geboortekaartje, klik dan vanuit het winkelmandje links onderin op verder winkelen. Zo kun je het ontwerp in verschillende foliekleuren, papiersoorten of formaten bestellen. De eerste proefdruk met echt goudfolie, bronsfolie of zilverfolie van jullie eigen ontwerp kost €2,50 per stuk, hierna betaal je de vaste kaartprijs per kaart. We voegen bij iedere eerste bestelling een setje bij met alle papierstalen en envelopkleuren (op dit moment 29 stuks!). Je kunt per ontwerp slechts één foliekleur kiezen. 

Keuze uit twee papiersoorten

Je kunt kiezen uit twee verschillende papiersoorten voor foliedruk. 
Coated karton: dit is een gladde en stevige papiersoort met een silk toplaag aan beide zijden, 300 gram. 
Linnen: dit is een stevig papiersoort met lichte structuur, 300 gram (deze papiersoort heeft een prijstoeslag). - let op: nog NIET leverbaar -

De mooiste enveloppen bij jullie geboortekaartje met foliedruk

Je kunt kiezen uit 29 envelopkleuren (ook goud, zilver, parelmoer, transparant en vier kleuren met folie binnenwerk). De stalen hiervan stuen we in het proefsetje mee, met uitzondering van de goudfolie binnenzijde - die kun je wel gratis bij de proefdruk bestellen. Enveloppen kun je ook eenvoudig van te voren via de website bestellen, net als sluitzegels (yes ook goudfolie!), strikjes en houten vormpjes. Zo ben je lekker voorbereid en kun je weer wat dingen van de lijst afstrepen voordat jullie kleintje komt.

Levertijd geboortekaartjes en trouwkaarten in foliedruk

Voor foliedruk is een extra werkdag nodig. Dit betekent dat als je maandag voor 17.59 uur bestelt de kaartjes dezelfde dag worden gedrukt, op dinsdag wordt de folie er op opgezet en worden de kaartjes verzonden. Foliedruk bestellingen worden op ma tm vrij in productie genomen (dus niet op zondag). Bestellingen zonder folieddruk worden wel op zondag in productie genomen (m.u.v. proefdrukken en bestellingen <20 stuks).

Sorteer
0 items
Filters
Sorteer Nieuw Aanbevolen
Filters
Wis alle filters
voor een
Label