De leukste baby's en koppels van instagram

Dit zijn de instamama's of instamoeders die voor 4CARDS een superleuke blog hebben geschreven! Benieuwd naar hun verhalen en of de kaartjes.... klik op de linkjes... en volg hun insta accounts!! Volg je @4cards.nl eigenlijk al op instagram?

Het mooie waterverf geboortekaartje van Sep

Geboortekaartje Sep - Marinka

Dank je wel voor de superleuke samenwerking Marinka! Wat een prachtige kindjes hebben jullie gekregen! Op 7 maart werd Sep geboren en werd Lot grote zus. Marinka heeft zelf een prachtig ontwerp gemaakt op de site van 4cards voor de geboortekaartjes van haar zoon. Echt supermooi geworden. Ik vind het zelf echt jongensachtig stoer en ook lief. Mooi formaat. Lekker groot (10x21) en lekker stoer door het kleurgebruik van donkerblauw met okergeel. Ook best wat wit gelaten zodat het fris blijft. Ben jij fan van dit waterverf geboortekaartje met blauw en okergeel? En volg je @marinkabloemendaal al. Heel leuk om haar te volgen, Marinka deelt de leukste interieurtrends, foto’s van haar lieverds maar ook deelt ze haar ervaringen over het moederschap. Een aanrader!!
 

Geboortekaartje Frummeln - Marinka

 

Het geometrische geboortekaartje van Pepijn

Ashley heeft voor het geboortekaartje van haar zoon een prachtig ontwerp gemaakt met goudfolie. Het is een stijlvol en stoer ontwerp geworden met de kleuren grijs, wit en grijsblauw. Door de geometrische vlakken heeft het geboortekaartje een heel modern uitstraling gekregen. Het lettertype is juist weer wat speels. Hierdoor is het een uniek en persoonlijk kaartje geworden wat echt perfect past bij Ashley. Volg @AshleyWillems voor de liefste foto’s van Pepijn, interieur trends en foodpics!! De blog over de geboortekaartjes kun je hier lezen!
 

Geboortekaartje Pepijn - Ashley

 

Het geboortekaartje van Otis Sev

Met Esmee Noelle was de samenwerking ook superleuk. Een mooie vrouw en lieve mama en zoals ze ook schrijft in haar bio op insta een free spirit. Dat is ook hoe ik het contact heb ervaren. Op 19 februari 2019 is Esmee moeder geworden van een prachtige zoon Otis Sev. Het is een plaatje. Volg @esmeenoelle vooral als je geinspireerd wil raken over liefdevol moederschap van deze free spirit. Het geboortekaartje van Otis heeft ze zelf ontworpen. Een krijtbord achtergrond met goudfolie elementen. Een origami olifantje ook in goudfolie. En een prachtig gedichtje. Ik ben fan van haar ontwerp!!.
 

Geboortekaartje Otis Sev - Esmee Noelle

 

Stijlvolle Beau met zijn mooie botanical geboortekaartjes

Op 27 oktober 2018 is Beau Steven geboren. Zoals je ziet nu al een echte bink 💙. Zijn ouders kozen voor een stijlvol geboortekaartje met botanical thema. Het was superleuk om Robin van The Pastel Suitcase te volgen in haar wensen en keuzes voor het geboortekaartje voor haar zoon. Bij dit stijlvolle geboortekaartje koos ze voor een stoere kraft envelop. En de sluitzegels maken het helemaal af. Ben je benieuwd naar hoe Robin tot dit geboortekaartje voor Beau is gekomen? Lees dan haar blog over geboortekaartjes uitkiezen en bestellen. Ben je ook benieuwd naar Beau en zijn zusje Maeve en wil je hen en Robin (knapperd die alles weet over stijl en verzorging) volgen op instagram? Volg hen dan via The Pastel Suitcase.  In de shop kun je het geboortekaartje van Beau helemaal aan jullie eigen stijl aanpassen.
 

Geboortekaartje Beau - Robin, The Pastel Suitcase

 

Een superlief botanical geboortekaartje voor Evy

Op 2 augustus 2018 is Evy Elisabeth geboren. Wat een prachtig meisje en wat een prachtig geboortekaartje heeft haar moeder @jackynobels voor haar gemaakt!! Jacky heeft dit botanical geboortekaartje als basis gebruikt en daar een heel eigen draai aangegeven door mooie kleurtjes toe te voegen. Echt supermooi geworden! Er zijn heel veel fans bijgekomen nadat jij deze mooie bewerking hebt gedaan, echt supermooi Jacky!! Wil je meer weten over Evy en de kookkunsten van haar moeder? Volg Jacky dan ook op instagram via @jackynobels. Jacky heeft ook een blog geschreven over haar zoektocht naar geboortekaartjes. Ze schrijft over hoe ze het ontwerp helemaal naar haar eigen smaak heeft aangepast. Ook zie je in haar blog hoe mooi het geheel werd, koperkleurige confetti en het geboortekaartje gingen samen in een transparante envelop ♥️  In de shop kun je het geboortekaartje van Evy ook aan de binnenzijde bekijken.
 

Geboortekaartje Evy Elisabeth - Jacky Nobels


Over de geboortekaartjes met confetti van Gracie

Dit is Jenaï, geboren op 26 juni 2018, dochter van instamoeder Nova. Ze wordt eigenlijk Gracie genoemd en is superknap en lief net als haar broer. Die je ook heus wel even kan bewonderen via het account van @morethanamom.nl. Nova heeft een blog geschreven over hoe ze er toe kwam om geboortekaartjes bij 4cards te bestellen. Ze heeft er echt een feest van gemaakt. Superleuke confetti heeft ze in de enveloppen gedaan, zo werd de ontvanger echt verrast. Ze vond de proefdrukken ideaal omdat je dan echt het kaartje goed kunt beoordelen en voelen van te voren. Ook vond ze de bijgevoegde  ‘samples’ van de overige papiersoorten en kleuren zodat je altijd nog kan vergelijken superhandig. O ja, de levertijd vond ze ook te gek: alles wat je op werkdagen (en zondag) voor 18:00 uur bestelt, heb je de volgende dag in huis. Dus je hoeft niet lang te wachten! Heb je het geboortekaartje van Gracie al in de shop bewonderd?
 

Geboortekaartje Gracy - More than a mom

 

Een botanical style geboortekaartje voor Foss

Op 18 juni 2018 is Foss Fender geboren, de zoon van Eline en Steef en het kleine broertje van Senn. Wat een cutie is het!! En wat heeft hij een lief geboortekaartje gekregen. Eline zocht een rustig geboortekaartje, puur en niet teveel poespas. Ze vond dit geboortekaartje in botanical style daar perfect bij passen. Ze was superblij met alle hulp - heel graag gedaan lieve Eline!! Ze post bijna dagelijks superleuke posts over haar mooie gezin op instagram. Volg jij haar al? Dat kan via @elinezwitser. Ze heeft ook een blog geschreven over hoe ze het vond om geboortekaartjes bij 4cards te bestellen. Daarin lees je ook meer over hoe ze tot deze supermooie naam zijn gekomen voor hun zoon.

Geboortekaartje Foss - Eline Zwitser