Geboortekaartjes: strikjes, labels en paperclips

sluitstickers en adreslabels - enveloppen - posters - FAQ

Wil je jouw geboortekaartje of trouwkaart nog mooier maken met extra items zoals een lief strikje of houten sterretje of hartje? Je kan ze nu eenvoudig bij jouw geboortekaartjes of trouwkaarten bij laten voegen. De strikjes kunnen we leveren in zes kleuren. De houten elementjes zijn in een hartje, sterretje, maantje of strikje / beau-tie verkrijgbaar. Of wat dacht je van een superlief tekstlabeltje? Je kan direct touwtjes erbij bestellen. Superleuk om aan het geboortekaartje van jullie kindje vast te maken. Ook heel leuk is het om met een prachtige druppelpaperclip (in goud of zwart) een fotolabel aan het geboortekaartje te bevestigen.

Het houten elementjes zijn 1 tot 1,5 cm breed. Je kan bij het bestellen van een proefdruk meteen een setje elementjes bestellen. Je ontvangt dan van alle strikjes en houten elementjes een exemplaar voor op jullie geboortekaartje of trouwkaart.

Vooraf strikjes, houten elementjes, touwtjes, splitpennen, paperclips of tekstlabels bestellen voor geboortekaartjes

Enveloppen zijn standaard te verkrijgen in 23 kleuren. Het formaat van de envelop is afhankelijk van het formaat van je geboortekaartje. De enveloppe is altijd iets groter dan het geboortekaartje. Dus bij 13x13 kaartjes horen 14x14 enveloppen. De prijs van een envelop bedraagt € 0,25 per stuk. Alleen de parelmoer, goud, zilver en transparant zijn € 0,35 per stuk. Je kunt enveloppen (eventueel vooraf) bestellen in de kleuren: