Duurzame geboortekaartjes & garantie

 

4CARDS garandeert een 100% kwaliteitsgarantie op al haar leveringen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij als klant tevreden bent over de door ons geleverde producten. 
 

Milieu

Al onze kaarten worden gedrukt op FSC-gecertificeerd papier. Hierdoor voldoen we aan de hoge milieu vereisten. 4CARDS heeft het milieu hoog in het vaandel en zorgt ervoor dat er zo min mogelijk verlies optreedt tijdens haar dienstverlening. Het drukwerk wordt gedrukt met een iGen 150 digital Press van Xerox. Het gebruik van deze digitale drukpersen levert geen schadelijke effecten op voor mens & milieu. Geboortekaartjes gedrukt op kraftpapier (bruin met structuur) of Duurzaam papier (gerecycled met zichtbare vezels) zijn ook heel mooi!
 

Niet tevreden?

Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn over onze dienstverlening of het door ons geleverde product, dan vragen we dit binnen 14 dagen aan ons kenbaar te maken. Dat kan via e-mail info4cardsn.nl. Wij zullen er alles aan doen om jouw vraag of klacht binnen 48 uur naar 100% tevredenheid op te lossen. Dat beloven we!
 

Eigen verantwoordelijkheid

Een aantal zaken zijn echter je eigen verantwoordelijkheid. Daarmee bedoelen we de kwaliteit van de eventuele foto of beeldmateriaal dat je zelf hebt geupload, de juistheid van het adres van de bestelling en de teksten die je zelf op de kaartjes hebt aangebracht. Voor deze onderdelen is 4CARDS niet verantwoordelijk.
 

Verzending

Voor de verzending van de pakketjes met kaarten, maken wij gebruik van de diensten van PostNL. De proefdrukken worden verzonden met de reguliere postverzendingvan PostNL. De vervoerders dragen de uiterste zorg over jouw bestellingen. In het overgrote deel van de gevallen worden de bestellingen op tijd geleverd. Mocht het voorkomen dat dit niet geval is dan vernemen wij dit graag van je zodat we per omgaande actie kunnen ondernemen.
 

Klachten over verzending

Heb je een vraag over je pakket met kaartjes omdat ze er nog niet zijn? Bel ons dan op 010 - 511 33 40 of neem contact met ons op per mail. Een klacht over de bezorging van je proefdrukbestelling kun je altijd bij PostNL deponeren. Je kunt dat snel eenvoudig online doen via PostNL.

Garantie

Ben je niet tevreden, bekijk dan de garantie pagina.
 

Tips, advies en vragen

Heb je tips voor 4CARDS, advies voor de verbetering van onze dienstverlening of andere vragen, dan horen wij die graag. We staan open voor suggesties en aanbevelingen. Stuur een mail naar info@4cards.nl