Handige opties voor het verzenden van jullie geboortekaartje

Van harte gefeliciteerd… jij bent zwanger!! En jullie verwachten een kindje <3
Misschien heb je dit wonder al eens meegemaakt of is het jullie eerste kindje.
Natuurlijk wil je de geboorte van jullie kindje straks delen met al jullie familie en vrienden.
Maar wat is de handigste manier om de kaartjes te verzenden…  Er zijn verschillende mogelijkheden. Ik vertel je er graag meer over!
 

          

 

Bestel als eerste een proefdruk!

Ja, doen hoor, want op een proefdruk kun je goed zien hoe de kleuren in het echt overkomen. Of je de tekst niet liever wat groter of kleiner had gehad. Gebruik je een foto of andere eigen afbeelding? Ook dan is een proefdruk van jullie geboortekaartje handig om te zien of deze perfect over komt. Je kan zeker een voorbeeldfoto van jouw eigen camera gebruiken voor een proefdruk. Een proefdruk kost 1,- of 2,50 (als je een geboortekaartje met foliedruk kiest). En omdat jij een lezer bent van deze blog, krijg je jouw eerste proefdruk helemaal gratis. Met de kortingscode BlogProef22! kun je eenmalig een gratis proefdruk van het ontwerp van jullie geboortekaartje bestellen.

 

Jullie geboortekaartjes op z’n allermooist!!

Vind je het fijn als we het ontwerp nog even voor jou controleren? Laat het ons weten, we denken graag met je mee. En daar rekenen we niks extra’s voor! Fijn toch. Even een spelcheck en de uitlijning extra strak :-P. Ook als we nog
 
 

Alvast envelopjes schrijven?

Als je tevreden bent over de proefdruk, dan is het afwachten geblazen totdat jullie kindje zich meldt. Maar je hoeft niet helemaal af te wachten. Want veel aanstaande ouders vinden het fijn om de envelopjes van te voren te schrijven. Zo hoef je straks alleen nog maar het geboortekaartje in de envelop te doen. Je kan natuurlijk ook stickers plakken. Net wat je zelf het mooiste vindt. Binnenkort kun je ook adreslabels op maat bestellen. Dat is natuurlijk helemaal mooi, om deze in dezelfde stijl te hebben als jullie geboortekaartje.
 
 
              
 

Alle kaartjes als pakket snel bij jullie thuis!

En dan… is hij of zij geboren… en mag de hele wereld het weten <3. Sommige ouders willen de kaartjes zo snel mogelijk ontvangen en verzenden. Anderen nemen liever eerst de tijd om zelf te wennen. Allebei heel begrijpelijk. Neem de tijd en doe wat goed voelt voor jullie.
Als je de kaartjes op een zondag tm vrijdag voor 18.00 uur bestelt, gaan de kaartjes dezelfde dag nog in productie en worden ze in de regel de volgende dag bezorgd. Let op: voor foliedruk, bijzondere kaarten (zoals stanskaarten) geldt een extra leverdag. Uiteraard ontvang je een track en trace linkje zodra jullie pakket de drukkerij heeft verlaten.

 

Wij adresseren en verzenden de geboortekaartjes voor jullie :-P

Jaaa dat is helemaal makkelijk. Wil je maximaal ontzorgt worden en de geboortekaartjes snel bij jullie familie en vrienden hebben, kies dan voor de optie rechtstreeks verzenden. Je kunt de adressen stuk voor stuk in jouw account zetten. Kies dan voor account>adresboek. Maar je kan ook de excel template invullen en later uploaden. De template vindt je ook bij account>adresboek. Wij nemen dan alles voor jullie uit handen. Voor 18.00 uur besteld = dezelfde dag nog met de post mee!! (let op, voor foliedruk geldt een extra dag).

 

Ontzorgen EN een pakket geboortekaartjes thuis ontvangen?

Jaja dit behoort ook tot de mogelijkheden. Natuurlijk superhandig als je een stapeltje kaartjes voor jezelf wilt houden, of dat je tijdens het eerste wandelingetje met jullie kleintje de buurtjes afgaat en zelf wat kaartjes in de wijk wil bezorgen. De adressen die je vergeten bent kun je meteen meenemen en in de brievenbus doen. Dus ook hierom is het altijd handig om nog wat kaartjes achter de hand te hebben. Als deel 1 in jouw winkelmandje zit, klik je op verder winkelen en doorloop je nog een keer proces. Je kiest dus een keer voor directe verzending en een keer voor pakket (vanaf vijf stuks).

 

          

 

Maak het helemaal af met een mooie sluitzegel!

Wist je dat je bij 4cards ook een sluitzegels kunt bestellen? Zo maak je het voor de ontvanger extra speciaal. Je kan de sluitzegels helemaal naar wens aanpassen. Hoe leuk is het als je een elementje uit het kaartje op de sluitzegel zet. Of een hartje in precies dezelfde kleur. Of de initialen van jullie pasgeboren kindje. Echt een kleine teaser voordat de ontvanger jullie geboortekaartje in het echt ziet!!