4CARDS > De leukste baby's en koppels van instagram

De leukste baby's en koppels van instagram

Dit zijn de instamama's of instamoeders die voor 4CARDS een superleuke blog hebben geschreven! Benieuwd naar hun verhalen en of de kaartjes.... klik op de linkjes... en volg hun insta accounts!! Volg je @4cards.nl eigenlijk al op instagram?

 

Een superlief botanical geboortekaartje voor Evy

Op 2 augustus 2018 is Evy Elisabeth geboren. Wat een prachtig meisje en wat een prachtig geboortekaartje heeft haar moeder @jackynobels voor haar gemaakt!! Jacky heeft dit botanical geboortekaartje als basis gebruikt en daar een heel eigen draai aangegeven door mooie kleurtjes toe te voegen. Echt supermooi geworden! Er zijn heel veel fans bijgekomen nadat jij deze mooie bewerking hebt gedaan, echt supermooi Jacky!! Wil je meer weten over Evy en de kookkunsten van haar moeder? Volg Jacky dan ook op instagram via @jackynobels. Jacky heeft ook een blog geschreven over haar zoektocht naar geboortekaartjes. Ze schrijft over hoe ze het ontwerp helemaal naar haar eigen smaak heeft aangepast. Ook zie je in haar blog hoe mooi het geheel werd, koperkleurige confetti en het geboortekaartje gingen samen in een transparante envelop ♥️  In de shop kun je het geboortekaartje van Evy ook aan de binnenzijde bekijken.
 

Geboortekaartje Evy Elisabeth - Jacky Nobels


Over de geboortekaartjes met confetti van Gracie van @morethanamom

Dit is Jenaï, geboren op 26 juni 2018, dochter van instamoeder Nova. Ze wordt eigenlijk Gracie genoemd en is superknap en lief net als haar broer. Die je ook heus wel even kan bewonderen via het account van @morethanamom. Nova heeft een blog geschreven over hoe ze er toe kwam om geboortekaartjes bij 4cards te bestellen. Ze heeft er echt een feest van gemaakt. Superleuke confetti heeft ze in de enveloppen gedaan, zo werd de ontvanger echt verrast. Ze vond de proefdrukken ideaal omdat je dan echt het kaartje goed kunt beoordelen en voelen van te voren. Ook vond ze de bijgevoegde  ‘samples’ van de overige papiersoorten en kleuren zodat je altijd nog kan vergelijken superhandig. O ja, de levertijd vond ze ook te gek: alles wat je op werkdagen (en zondag) voor 18:00 uur bestelt, heb je de volgende dag in huis. Dus je hoeft niet lang te wachten! Heb je het geboortekaartje van Gracie al in de shop bewonderd?
 

Geboortekaartje Gracy - More than a mom

 

Een botanical style geboortekaartje voor Foss

Op 18 juni 2018 is Foss Fender geboren, de zoon van Eline en Steef en het kleine broertje van Senn. Wat een cutie is het!! En wat heeft hij een lief geboortekaartje gekregen. Eline zocht een rustig geboortekaartje, puur en niet teveel poespas. Ze vond dit geboortekaartje in botanical style daar perfect bij passen. Ze was superblij met alle hulp - heel graag gedaan lieve Eline!! Ze post bijna dagelijks superleuke posts over haar mooie gezin op instagram. Volg jij haar al? Dat kan via @elinezwitser. Ze heeft ook een blog geschreven over hoe ze het vond om geboortekaartjes bij 4cards te bestellen. Daarin lees je ook meer over hoe ze tot deze supermooie naam zijn gekomen voor hun zoon.

Geboortekaartje Foss - Eline Zwitser

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: